SOBRE NOSALTRES

Som un grup de seguidors del Barça, treballadors i apassionats pel que fem i del que hem creat: Capel 1980. Una marca on no només creem roba del FC Barcelona; creem història. Amb una passió inigualable pel futbol i un profund respecte per la tradició, Capell 1980 s’ha convertit en molt més que una marca de moda esportiva. Som un símbol d’autenticitat, un record constant del llegat i l’esperit del nostre estimat club.

Des dels nostres inicis, ens hem compromès a capturar l’essència del futbol català en cada peça que produïm. Cada disseny, des de les samarretes fins a les boines, és un goig a la rica història i la passió indestructible dels aficionats culers.

Amb una combinació d’estil old school i una dedicació implacable a la qualitat, Capell 1980 ofereix una experiència de moda esportiva sense igual. Cada peça està fabricada amb cura i atenció als detalls, assegurant un acabat impecable.

A més, estem orgullosos de produir els nostres productes aquí, a Catalunya, contribuint a l’economia local i garantint els estàndards més alts de qualitat en tot moment.

ELS NOSTRES PUNTS DE VENTA FÍSICS

MAI MORIREM

Carrer del Torrent de l’Olla, 160, Gràcia, 08012 Barcelona

 mai.morirem.crew

 https://maimorirem.cat/

 +34 931 13 13 41

 

EL QUIOSQUET

Av. Carlemany, 79, AD700 Escaldes-Engordany, Andorra

blaugrana1899.store

 +376 338 491

Carrito de compra
Traducir