GORRO BASILEA'79

ENVIAMENT GRATUÏT EN COMANDES SUPERIORS A 50€

ENVÍO GRATUITO EN PEDIDOS SUPERIORES A 50€

Clàssics que mai moren

HISTÒRIA

Vam néixer en els 80, època a la qual li devem la vida, com no. Així va començar el camí; buscant preservar conceptes bàsics d’aquells temps. Graderies de ciment, botzines estridents, ven-pipes entre seients, banderes amb pal de fusta i boines. Som nostàlgics i somiadors, com molts de vosaltres, benvolguts clients. Per això, i amb més afany que mai, reviurem els 80-90’s a través de les nostres boines. Feliç viatge!

Nacimos en los 80, época a la que le debemos la vida, cómo no. Así empezó la andaduría; buscando preservar conceptos básicos de aquellos tiempos. Gradas de cemento, bocinas estridentes, vende-pipas entre asientos, banderas con palo de madera y boinas. Somos nostálgicos y soñadores, como muchos de vosotros, apreciados clientes. Por eso, y con más afán que nunca, reviviremos los 80-90’s a través de nuestras boinas. ¡Feliz viaje!

BOINES FABRICADES A CATALUNYA

DISSENY

Reeditem i versionem sentiments. En les nostres col·leccions trobaràs una combinació de sensacions basades en situacions històriques, moments especials i records inesborrables.

Reeditamos y versionamos sentimientos. En nuestras colecciones encontrarás una mezcla de sensaciones basadas en situaciones históricas, momentos especiales y recuerdos imborrables.

FABRICACIÓ

Fabriquem exclusivament en empreses locals podent així ser presents en cadascun dels processos de fabricació. D'aquesta manera, garantim boines de qualitat. Estem convençuts que el resultat és el que els nostres clients espereu.

Fabricamos única y exclusivamente en empresas locales pudiendo así estar presentes en cada uno de los procesos de fabricación. De esta manera, garantizamos boinas de calidad. Estamos convencidos de que el resultado es el que nuestros clientes esperáis.

DISTRIBUCIÓ

Distribuïm a totes les zones de l'estat espanyol. Proveïm a qualsevol client que estigui interessat a personalitzar boines, ja sigui per a esdeveniments esportius com en àmbits socials. Contacti'ns per a més informació.

Distribuimos a todas las zonas del estado español. Proveemos a cualquier cliente que esté interesado en personalizar boinas, ya sea para eventos deportivos como en ámbitos sociales. Contáctenos para más información.

Carrito de compra