Clàssics que mai moren

HISTÒRIA

Al cor de la nostra marca batega un esperit arrelat en la tradició i el llegat del futbol català. Capell no és una simple empresa, és un símbol d’autenticitat, un bastió de la veritable passió pel Futbol Club Barcelona. Amb un caràcter tradicional que es reflecteix en cada fil de la nostra roba, preservant l’essència i la rica història del nostre club, el Barça.

La nostra empresa es distingeix per la seva devoció cap a l’estil old school, on l’atenció als detalls i el respecte per la tradició són fonamentals. En cada samarreta, dessuadora o bufanda que produïm, es respira l’ànima del futbol antic, amb un toc de nostàlgia i un profund amor pel joc.

Vam néixer en els 80, època a la qual li devem la vida. Així va començar el camí; buscant preservar conceptes bàsics d’aquells temps. Graderies de ciment, botzines estridents, venedors de pipes entre seients, banderes amb pal de fusta i boines. Som nostàlgics i somiadors, com molts de vosaltres. Per això, i amb més afany que mai, reviurem els 80-90’s a través de les nostres boines.

Si ets un veritable amant del futbol i valores el caràcter tradicional en la moda esportiva, has trobat el teu lloc a Capell. Uneix-te a nosaltres mentre celebrem la grandesa del passat i ens preparem per a un futur ple d’emocions i records.

Benvinguts a Capell, on la tradició s’uneix al present per crear un llegat etern!

BENVINGUT A CAPELL, ON LA TRADICIÓ S'UNEIX AL PRESENT PER CREAR UN LLEGAT ETERN


Carrito de compra
Traducir